2013-09-10 Brushane

Jo jag vet, brushanar har jag haft här på bloggen förr, men får man bra bilder så får man!
Jag satt och fotade ett gäng brushanar på en sten ute i vattnet och lät dem passera mig. När de passerat mig så vill jag inte snurra runt och skrämma dem så jag lät dem vara. Dock ser jag i min ögonvrå hur en av dem har vänt och är på väg tillbaka och kommer riktigt nära. Jag fick vrida mig lite onaturligt och försiktigt men fick kalas bilder! Den kom så när att jag knappt behövt beskära bilderna, bara för att få en bättre komposition eller skurit bort något störande. Den sista bilden är inte beskuren överhuvudtaget!

Fotade med Canon 7D och 300mm f4L USM.

Kommentarer

 1. Tjena Tobbe !
  Roligt & intressant att se dina fina & mycket närgångna bilder på dessa ljuvliga vadare.Sandlöparen,Myrspoven & nu sist Brushanen är ju alla fotogeniska & ståtliga fåglar.Blir också lite bättre kvalite' i bilderna när man lyckas komma dom nära, som du så förträffligt gjort.Den sista på Brushanen ju verkligen elegant.

  Hade' vi syns nog snart igen därute..

  /Mats-Ove

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Mats-Ove!
   Alltid roligt när du tittar förbi och lämnar ett avtryck. :) Ja de blir verkligen ett lyft när man får komma nära och får fram detaljerna. Miljöbilder är inte fel det heller men att kunna se varje fjun har sin charm det med.
   Javisst ser han nästan lite nobel ut på den sista bilden! :)

   Vi ses i fält!
   Med vänlig hälsning Tobias

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg