Downhill SM, 2011-07-17, Skönviksbacken

Var och fotade Downhill SM i Skönviksbacken i Timrå. Jag stannade runt ett hopp hela tiden för att lära mig just att fånga den delen. Därav att det kanske är lite enformiga bilder. Vid annan tävling får man testa någon annan del av banan. Skulle någon tävlande snubbla in här och vill ha en högupplöst variant av någon bild, så kan vi nog lösa det om ni kontaktar mig. Lämna gärna kommentarer för övrigt.

ALL BILDER GÅR ATT KLICKA PÅ FÖR STÖRRE VERSION.


Kommentarer

 1. Ser att jag kom med på den sista bilden;) Haa aa färg glad som vanlig;) Vi hade en fin dag på berget....tur att det finns så mycket att fota. Puss

  SvaraRadera
 2. Bra action i bilderna, du har fångat många spektakulära hopp...
  Ja det gällde verkligen att hänga kvar på ett ställe så man fick in snitsen hur man skulle fotografera dessa våghalsar :)
  Det gick verkligen undan i sökaren när de körde förbi.

  /Christer K

  SvaraRadera
 3. Oj! Vilka hopp grabbarna gör nere i backen...
  Roligt att se bilder från den del jag "missade" då jag valde den övre delen. Men bra action där också. Rolig sport att titta på och fotografera :)

  /Chtister K

  SvaraRadera
 4. Hej Christer K!

  Ja det var ordentlig utmaning det där men jag gör gärna om det. Var in och kolla på dina bilder också, roligt att se andra varianter på samma grej. Vem vet, vi kanske stöter på varandra någon gång också. :)

  /Tobias S

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg